Arvontakone

Yksilöity ARVONTAKONE yrityksesi omalla logolla

Jokainen arvonta on tilaisuus vahvistaa yrityksen brändiä. 


Tämän vuoksi arvonta on hyvä suorittaa yrityksen omalla arvontakoneella, josta löytyy yrityksesi logo, brändivärit, sekä arvot joita mahdollisesti haluat nostaa esille yleisösi edessä.


Valmistamamme arvontakoneet toimivat omassa URL-osoitteessaan selainikkunassa, joten omalle laitteelle ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja tai applikaatioita. 

 

Arvontakone sopii sekä livenä, että etäyhteyden kautta järjestettyihin tilaisuuksiin.

Meiltä saatte teille sopivimmat ratkaisut arvontakoneen käyttöön. Arvontakone voi toimia kahdella eri tavalla:

  • Siihen voidaan ladata tekstitiedosto suoraan samalla kun arvontakonetta käytetään. Tässä optiossa on se hyöty, että samaa arvontakonetta voidaan käyttää organisaation useammassa eri tilaisuudessa samanaikaisesti (esim. BNI).
  • Se voidaan yhdistää tietokantaan (10€/kk +alv24%) jolloin tekstitiedosto voidaan ladata etukäteen heti kun osallistujalista on tiedossa, vaikka jo tapahtumaa edeltävällä viikolla. Tämän jälkeen arvonnan voi suorittaa joko heijastamalla arvontakoneen valkokankaalle (palaverit, tapahtumat), taikka esittämällä arvonnan esim. Zoom-palaverin kautta.


Oli kyseessä sitten fyysinen tai virtuaalinen tilaisuus, arvonnasta ja voittajan julkaisemisesta on hyvä nauhoittaa video. Näin saatte yrityksellenne helposti huomiota herättävää materiaalia sosiaalisen median kanaviin.

BNI Arvontakone

Toistaiseksi paras referenssimme arvontakone, joka on kehitetty maailmanlaajuisen BNI-organisaation vapaaseen käyttöön. Arvontakonetta käytetään viikottaisissa kokouksissa joihin osallistuu satoja liikekumppaneita eri aloilta ympäri Suomen.